Nieuwe klant Login

Voor betalingen via Bank/Giro:


Rekeninghouder: Professional cleaningproducts 

IBAN nr.: NL38ABNA0408374144
BIC   nr.: ABNANL2A

Banklocatie (Land/regio): Almere, Nederland

 

Bankoverschrijving 

Betaling doormiddel van een bankoverschrijving biedt de koper de mogelijkheid om het transactie bedrag doormiddel van een overschrijvingskaart of internetbankieren te voldoen. Op het moment dat het transactiebedrag is bijschreven op onze rekening zullen we uw order verder in behandeling nemen.

Betalen met iDEAL.

IDEAL is inmiddels het overbekende en een van de meest gebruikte betalinssystemen van Nederland.

Als je voor iDEAL kiest bij betaalmethode, wordt je doorgestuurd naar een beveiligde verbinding met je eigen bank. Je komt dan in je eigen "online bankieren" omgeving wat je gewend bent van als je zelf een online betaling doet via je bank. Het werkt vervolgens ook op dezelfde manier.

Het grote voordeel van iDEAL t.o.v. vooruit overmaken is dat wij als winkel via iDEAL bijna meteen de betaling zien. Wij weten dat er dan een betaling is gedaan en kunnen meteen overgaan tot het behandelen van de bestelling. Je bestelling kan dus sneller worden verpakt en opgestuurd.


BELANGRIJK: Zorg er bij een iDEAL betaling altijd voor dat je het hele betaalproces afrond. Je dient geen schermen te sluiten VOORDAT je weer bij onze wesbhop bent teruggekeerd. Sluit dus niet je browser te vroeg af. Dit geldt ook voor een Paypal betaling.