Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Header

Voor betalingen via de Bank:


Rekeninghouder: Professional cleaningproducts (Keeda Trading)

IBAN nr.: NL38ABNA0408374144
BIC   nr.: ABNANL2A

Banklocatie (Land/regio): Almere, Nederland

 

Bankoverschrijving 

Betaling doormiddel van een bankoverschrijving biedt de koper de mogelijkheid om het transactie bedrag doormiddel van internetbankieren te voldoen. Op het moment dat het transactiebedrag is bijschreven op onze rekening zullen we uw order verder in behandeling nemen.

Professional cleaningproducts biedt u verschillende veilige betaalmethodes. 

Veilig betalen op internet wordt tegenwoordig steeds belangrijker. U wilt uiteraard snel en veilig betalen. Professional cleaningproducts doet er alles aan om u van deze gemakken te kunnen voorzien. Wij bieden u daarom ook verschillende en veilige betaalmethode. Daarnaast wordt u bij onze kassasysteem ook direct in een speciale betaalomgeving omgezet die beveiligd is met de benodigde SSL certificaten. Op deze manier kunt u veilig betalen op internet.

 
 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent kosteloos af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierde kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 

 

Mister Cash is een veilig een het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Mister Cash.

 

 

PayPal is een wereldwijd gebruikte betaalmethode dat gekoppeld is aan uw e-mailadres(sen). Door middel van het opgeven van uw e-mailadres en de bijbehorende beveiligingscode kunt u geld van uw PayPal rekening overmaken of geld op uw PayPal rekening storten. Heeft u een PayPal account dan kunt u met behulp van de betaalmethode PayPal bij ons uw betaling verrichten. Om met PayPal te kunnen betalen heeft u een PayPal rekening/account nodig, u kunt uw PayPal rekening openen op: www.paypal.nl.

 

 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies